35401000945_5e461c735c_z

Näkymä Kuopion kaupungintalon tornista Kuopionlahdelle.

Kuopion kulttuurihistoriallinen museo julkaisee Flickr- tilillään Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Victor Barsokevitschin kokoelman kuvia.

Victor Barsokevitschin nyt julkaistavissa kuvissa on nähtävissä kuvaamon koko tuotannon aihepiirien kirjo aina intiimeistä studiokuvista Puijon tornista otettuihin koko kaupungin panoraamakuviin saakka. Flickr:n albumeista löytyvät Victorin tunnetuimmat kaupunkikuvat Kuopiosta, laadukkaimmat maisemakuvat ja satoja studio-kuvia ihmisistä ja heidän lemmikeistään. Kuvat on jaettu aiheen mukaan maisema-, kaupunki-ja henkilökuviin. Jokaiselle aihepiirille on oma albumi.

KUHMU julkaisee kuvat vapaasti ladattavaksi ja käytettäväksi vapaan lähdekoodin lisenssillä (CC-BY-NC-SA) Flickr-tilillään (https://www.flickr.com/ ja hae Kuopion kulttuurihistoriallinen museo) . Tällä kertaa julkaisuvuorossa on Victor Barsokevitschin kokoelman tunnetuimpia kuvia yli 1 300 kpl.

Tästä pääset katsomaan kuvia